Yinjooga/Aroma Yin -kurssi sunnuntaisin 14.1 alkaen. Kurssi on täynnä! Voit ilmoittautua varasijalle.

Yinjooga on rauhallista joogaa, joka kohdistuu mm. lihaksia ja lihasryhmiä ympäröiviin lihaskalvoketjuihin eli faskioihin. Jokaisen asanan tarkoitus on tasapainottaa kehoa ja rauhoittaa hermostoa. Yinjoogaharjoituksen rauhallinen ja syvä hengitys rentouttaa ja edesauttaa vapauttamaan syvälläkin olevia jännityksiä. Kun keho ja hengitys joogaharjoituksen myötä rauhoittuvat, niin mielen aallokko usein myös tyyntyy. Yinjooga ohjaa meitä hyväksyvään läsnäoloon ja kutsuu mielenkiintoiselle tutkimusmatkalle omaan kehoon ja mieleen.

Ohjaus on lempeää ja sallivaa ja kannustaa oman kehon kuunteluun ja kunnioittamiseen. Yinjoogatunneilla sinun ei tarvitse suorittaa tai yrittää mitään – voit vain antautua maan vetovoimalle ja pysähtyä olemaan läsnä itsellesi. Yinjoogassa ei ole tärkeää se, miltä asana ulkoisesti näyttää, vaan se, missä se juuri sinulla tuntuu.

Osa harjoituksista pidetään Aroma Yin -tunteina eli otamme luonnonmukaiset eteeriset öljyt mukaan syventämään harjoitusta. Toki harjoituksen voi aina halutessaan tehdä myös ilman eteerisiä öljyjä.

Tunnit pidetään 14.1., 21.1., 28.1., 4.2., 18.2., 4.3., 18.3. ja 25.3.

Kurssin hinta on 120 € sisältäen 8 harjoituskertaa (kesto 90 min). Kurssin voi maksaa myös useammassa erässä.

Ota mukaan oma jooga-alusta, lämmintä vaatetta loppurentoutusta varten ja halutessasi oma viltti/tyyny tai joogabolsteri (ei välttämätön).

Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Ei raskaana oleville tai mikäli synnytyksestä on alle 3 kk.

Ohjaaja:  Johanna Lampila.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostilla info@johannalampila.com, sivujen www.johannalampila.com yhteydenottolomakkeen kautta tai puhelimitse 040 5674422.