Arvolupaus

Me tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen kehon ja mielen hyvinvointikokemuksen ainutlaatuisessa, luonnonkauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Annamme ihmisille eväitä oppia tuntemaan omaa kehoaan kokonaisvaltaisesti ja sitä kautta uskoa parempaan oloon.

Me mahdollistamme sen, että ihmiset alkavat miettiä hyvinvointiaan sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin kautta. Siten ihmiset löytävät uusia voimavaroja ja keinoja hyvinvointinsa parantamiseksi.

Asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille sydämen asia, hoidamme jokaista ihmistä ilolla ja tunteella. Haluamme antaa avaimet paranemiselle sekä auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Missio: Fysiotupa – Elämyksiä elämästä.

Fysiotupa toimii ihmisten hyvinvoinnin asialla. Olemme mukana ihmisten elämässä silloin, kun meitä tarvitaan. Kokonaisvaltainen mielen ja keho hyvinvointi syntyy fyysisestä ja henkisestä hyvästä olosta sekä ihmisen kyvystä tuntea oma kehonsa. Ammattitaidolla, ilolla ja yksilöllisesti eri tarpeisiin tarjoamamme palvelut antavat eväitä ihmisten parempaan oloon sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tehtävämme on mahdollistaa se, että ihmiset voivat nauttia elämästään, kokea elämyksiä elämässään.

Visio: Haluamme ihmisten voivan paremmin.

Työtämme ohjaava kantava ajatus on, että voimme osaltamme auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Koulutuksemme, kokemuksemme ja tapamme toimia mahdollistavat sen, että osaamme kohdata jokaisen ihmisen juuri sellaisena kuin hän on, yksilöä kunnioittaen. Meille Fysiotuvassa on kaikkein tärkeintä, että henkilö voi sanoa voivansa hyvin käytyään meillä hoidossa. Palveluntarjoajina haluamme jatkuvasti oppia uutta ja kehittää itseämme, jotta pääsemme kohti tavoitettamme olla parantamassa ihmisten hyvinvointia.

Arvot:

  • Yksilön kunnioittaminen
  • Luottamus
  • Yhteistyökyky
  • Sydämellä tekeminen
  • Luonnon kunnioittaminen
  • Ammattimaisuus
  • Välittäminen

Meistä sanottua

Ennen hoitoa minulle töissä tapahtui isoja, ei niin positiivisia muutoksia. Heti, kun aloitit tuli kyyneleet kun tuli välittömästi sellainen helpottunut olo ja tunne että minusta pidetään huolta ja että haluat minun parasta. Hoidon aikana oli koko ajan todella lämmin olo, tuntui kun olisit pitänyt käden mun päällä vaikka et koskenutkaan. Kyyneleet valuivat aina välillä mutta olivat ehdottomasti ilon kyyneleet. Hoidon jälkeen oli todella levollinen olo mutta myös energinen tunne. Yön nukuin todella levollisena ja aamulla oli ihanan virkeä. Voin todella suositella hoitoa näin syksyllä jos masentunut tai muuten vaan halua positiivisuus- tai energiaruiskeen. Näin ajattelin ja kiitos vielä kerran.

Ajankohtaista

Kehonkoostumus mittaus Porvoo

Sähkömagneettinen kehonmittaus jatkuu koronan jälkeen

2020/08/04

Lue lisää

Ajankohtaista

AtlasPROfilax Porvoo

Atlasprofilax hoitopäivät jatkuvat koronan jälkeen tai sovitusti

2020/08/04

Lue lisää