Fysiotuvan tarina

Fysiotuvan tarina alkaa vuodesta 2002, kun minä, yrityksen perustaja Sirkku Matilainen, päätin alkaa tarjota hyvinvointi- ja terapiapalveluita omistamallani luonnonkauniilla tontilla sijaitsevassa rintamamiestalossa. Fysiotuvan toiminta laajeni vuosien varrella siirtyen vuonna 2010 kauniisti vanhaa rakennusta kunnioittaen remontoituun pihapiirissä sijaitsevaan navettaan.

Haaveena oli alusta alkaen tarjota monipuolisesti niin kehoa kuin mieltäkin hoitavia palveluita. Tämä ainutlaatuinen hyvinvointikeskus onkin vuosien varrella muotoutunut todella monipuoliseksi erilaisia terapia ja hoivapalveluita tarjoavaksi tilaksi. Nyt mukaan toimintaan on tullut myös tyttäreni Mirja, joka omalla valoisuudellaan, vauhdikkuudellaan ja ammattitaidollaan tuo yrityksen toimintaan uutta energiaa. Mirjan aloitettua työt myös uusia kumppaneita on haettu mukaan yrityksen toimintaan. Palvelut monipuolistuvatkin entisestään laajentuen mm. energiahoitoihin, bio-mittaukseen, erilaisiin ryhmäkoulutuksiin kuten esimerkiksi optimaalisen terveyden luentoihin, joogaan, retriitteihin mind fulness-, hengitys- ja rentoutus sekä ruokakursseihin ja myöhemmin, jalkahoitoihin, ravintoterapiaan.

Vuosien varrella tapahtuneista muutoksesta huolimatta olemme halunneet pitää kiinni yrityksen toimintatavoista. Fysiotuvan kantavana toiminta-ajatuksena on aina ollut ja on edelleen se, että ihmiset kokevat olonsa luonamme miellyttäväksi ja hoidon jälkeen he voivat todeta: “tulipas hyvä olo ja mieli!” Yrityksenä meille on tärkeää, että työstämme huokuu ammattitaito, sydämellä tekeminen ja aitous. Meille voi tulla hoitoon juuri sellaisena kuin on, me pyrimme antamaan ihmisille eväitä oppia omasta kehosta ja mielestä, jotta ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja elämänlaatu paranisi. Autamme ihmisiä löytämään uusia voimavaroja sekä oppimaan tuntemaan itsensä paremmin. Haluamme, että ihmiset voivat paremmin.

Meille on tärkeää meitä ympäröivän luonnon kunnioittaminen. Olemme tehneet remontteja maltilla metsää ja kasvillisuutta kunnioittaen. Fysiotuvan ympäristö onkin mitä mahtavin rauhalliselle kävelylle metsässä tai vaikka villiyrtteihin tutustumiseen. Järjestämme myös erilaisia ryhmiä/kursseja, kuten retriittejä, joissa kaunis ympäröivä luonto on suuressa roolissa. Kursseilla rentoudumme, rauhoitumme yhdessä nauttien metsän ja iltanuotion tarjoamasta rauhasta. Myös pienempien ryhmien yöpyminen alueella on mahdollista.

Tarjoamme yksittäisten hoitojen lisäksi erilaisia hoitokokonaisuuksia, jotka on suunniteltu tuottamaan hyvää oloa sekä keholle että mielelle. Miltä kuulostaisi esimerkiksi ensin kehoa hellivä hieronta ja mieltä piristävä energiahoito tuvassamme, jonka jälkeen rentouttava kävelyretki metsässä puiden lomassa?

Monipuolinen palvelutarjontamme on suunnattu sekä yksityishenkilöille että ryhmille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme erilaisia työhyvinvointi- ja kokouspalveluita. Myös juhlat järjestyvät meillä navetan remontoidussa yläkerrassa, jonne mahtuu 36 henkilöä tai myös alakerrassa, jonne mahtuu 14 henkilöä pöytien ympärille. Ympäröivää luontoa voi hyödyntää juhlajärjestelyiden osalta, esimerkiksi ison juhlateltan voi pystyttää Fysituvan päätyyn.

Mikäli haluaa järjestää  tilaisuuden tai juhlat avaimet käteen -periaatteella, meillä on yhteistyökumppanuus Ani’s Café:n kanssa.

Fysiotuvan sijainti on ainutlaatuinen; kauniin maaseudun ja vanhan metsän helmassa sijaitseva keskus on vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä Porvoon keskustasta. Moottoritieltä on vain muutama minuutti perille Fysiotupaan. Tutustu tarkemmin palveluihimme, varaa aikasi ja tule ihastumaan hyvinvoinnin Fysiotupaan.

Me toivotamme Sinut sydämellisesti tervetulleeksi. Me haluamme tarjota Sinulle tai ryhmällesi elämyksiä elämästä!

Terveisin,

Sirkku & Mirja Fysiotuvasta

 

Meistä sanottua

Ennen hoitoa minulle töissä tapahtui isoja, ei niin positiivisia muutoksia. Heti, kun aloitit tuli kyyneleet kun tuli välittömästi sellainen helpottunut olo ja tunne että minusta pidetään huolta ja että haluat minun parasta. Hoidon aikana oli koko ajan todella lämmin olo, tuntui kun olisit pitänyt käden mun päällä vaikka et koskenutkaan. Kyyneleet valuivat aina välillä mutta olivat ehdottomasti ilon kyyneleet. Hoidon jälkeen oli todella levollinen olo mutta myös energinen tunne. Yön nukuin todella levollisena ja aamulla oli ihanan virkeä. Voin todella suositella hoitoa näin syksyllä jos masentunut tai muuten vaan halua positiivisuus- tai energiaruiskeen. Näin ajattelin ja kiitos vielä kerran.

Ajankohtaista

optimaalinen terveys Porvoo

Kehon ja mielen luonnollinen tasapainottaminen + stressin vaikutus 30.1.2019 klo 18-21

2019/01/16

Lue lisää

Ajankohtaista

AtlasPROFilax Porvoo

Atlasprofilax hoitopäivät 1-2.2

2019/01/07

Lue lisää