Arvolupaus

Tarjoan asiakkailleni kokonaisvaltaisen kehon ja mielen hyvinvointikokemuksen ainutlaatuisessa, luonnonkauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Annan ihmisille eväitä oppia tuntemaan omaa kehoaan kokonaisvaltaisesti ja sitä kautta uskoa parempaan oloon.

Mahdollistan sen, että ihmiset alkavat miettiä hyvinvointiaan sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin kautta. Siten ihmiset löytävät uusia voimavaroja ja keinoja hyvinvointinsa parantamiseksi.

Asiakkaitteni kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle sydämen asia, hoidan jokaista ihmistä ilolla ja tunteella. Haluan antaa avaimet paranemiselle sekä auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Missio: Fysiotupa – Elämyksiä elämästä.

Fysiotupa toimii ihmisten hyvinvoinnin asialla. Olen mukana ihmisten elämässä silloin, kun minua tarvitaan. Kokonaisvaltainen mielen ja keho hyvinvointi syntyy fyysisestä ja henkisestä hyvästä olosta sekä ihmisen kyvystä tuntea oma kehonsa. Ammattitaidolla, ilolla ja yksilöllisesti eri tarpeisiin tarjoamani palvelut antavat eväitä ihmisten parempaan oloon sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tehtäväni on mahdollistaa se, että ihmiset voivat nauttia elämästään, kokea elämyksiä elämässään.

Visio: Haluan ihmisten voivan paremmin.

Työtäni ohjaava kantava ajatus on, että voin osaltani auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Koulutukseni, kokemukseni ja tapani toimia mahdollistavat sen, että kohtaan jokaisen ihmisen juuri sellaisena kuin hän on, yksilöä kunnioittaen. Minulle on kaikkein tärkeintä, että henkilö voi sanoa voivansa hyvin käytyään Fysiotuvassa hoidossa. Palveluntarjoajana haluan jatkuvasti oppia uutta ja kehittää itseäni, jotta pääsemme kohti tavoitettani olla parantamassa ihmisten hyvinvointia.

Arvot:

  • Yksilön kunnioittaminen
  • Luottamus
  • Yhteistyökyky
  • Sydämellä tekeminen
  • Luonnon kunnioittaminen
  • Ammattimaisuus
  • Välittäminen

Sanottua

Ennen hoitoa minulle töissä tapahtui isoja, ei niin positiivisia muutoksia. Heti, kun aloitit tuli kyyneleet kun tuli välittömästi sellainen helpottunut olo ja tunne että minusta pidetään huolta ja että haluat minun parasta. Hoidon aikana oli koko ajan todella lämmin olo, tuntui kun olisit pitänyt käden mun päällä vaikka et koskenutkaan. Kyyneleet valuivat aina välillä mutta olivat ehdottomasti ilon kyyneleet. Hoidon jälkeen oli todella levollinen olo mutta myös energinen tunne. Yön nukuin todella levollisena ja aamulla oli ihanan virkeä. Voin todella suositella hoitoa näin syksyllä jos masentunut tai muuten vaan halua positiivisuus- tai energiaruiskeen. Näin ajattelin ja kiitos vielä kerran.